Tidsbestilling og afbudspolitik

Tidsbestilling kan ske ved opkald på 22999926 mandag – fredag ml. kl. 9.00-16.00.

Hvis telefonen ikke besvares, så læg en besked med dit navn og nummer, så ringer jeg dig op, så snart jeg har mulighed for det.

Annullering af tidsbestilling SKAL ske via mail (bernstorffnordic@gmail.com) eller telefonisk (22999926) SENEST 48 timer før behandlingens start.

Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.

Jeg forventer, at du som kunde, har læst info vedr. Permanent Makeup og derfor er fuldt indforstået med de kontraindikationer risici og forholdsregler, der angår Permanent Makeup. (se under kundeinformation).

Såfremt man møder op til sin behandling med følgende nævnte kontraindikationer uden at have oplyst mig ved forudgående samtale, enten via telefon eller fysisk konsultation, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres.

Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen, og kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger.

Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar.

Det er ikke muligt at medbringe familie, kæreste eller venner til sin behandling. Dette gælder også børn, da arbejdet kræver megen koncentration og er en proces i mellem behandler og kunde.