Behandling og priser

Næsten alle slags bryn kan justeres, korrigeres, formes og forbedres ved hjælp af Permanent Makeup, således at man opnår et mere harmonisk og æstetisk korrekt bryn eller blot mere volume og tekstur.

Årsagen til at man ønsker at få udført Permanent Makeup kan være mange – det kan skyldes mangelfuldt eller sparsom hårvækst på brynene, det kan også skyldes overplukning eller helbredsmæssige årsager, og for nogen handler det blot om af få tilført mere volumen til et ellers fint bryn.

Det er dog vigtigt, at forventningsafstemme og at være indforstået med følgende, inden du vælger at få foretaget en behandling.

Formålet med Permanent Makeup er ikke at erstatte en forholdsvis kraftig optegning af bryn med makeup. Permanent Makeup er bedst egnet til at forbedre og forme et bryn på naturlig vis og vil aldrig kunne konkurrere med almindelig makeup i farvestyrke og udtryk.

Dette er vigtigt at understrege, så du ikke bliver skuffet. Er du vant til at tegne dine bryn forholdsvis markant op, så vil du altså således ikke slippe for dette, men til gengæld bliver det hurtigere og nemmere, da formen er lavet, og du således blot behøver at fylde ekstra farve ovenpå.

Det er desuden vigtigt at være helt indforstået med, at jeg som udgangspunkt ikke kan udøve mirakler på 1 behandling, og at et behandlingsforløb altid består af flere behandlinger, inden du ser et jævnt og færdigt resultat efter heling.

Et almindeligt forløb, fra start til færdigt resultat, er typisk på 3 behandlinger med 6 – 10 ugers interval, men det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes, at vi alle reagerer vidt forskelligt, grundet hudtype, helbred, unik kropskemi, livsstil etc.

Ethvert behandlingsforløb er således individuelt, og man kan ikke sammenligne med andres resultater, medmindre at man har præcis samme udgangspunkt, dvs.: Identiske bryn, knoglestruktur, ansigtsform, hudtype, hud tilstand, kropskemi etc. – altså er det helt umuligt at sammenligne resultater.

Læs generel info om Permanent makeup under dette menupunktet for mere info, Hvis du har tid og lyst Læs mere her

Hairstrokes:
Hairstroke Bryn laves således, at det visuelt ligner små hår, og det er derfor også det look, som de fleste anser for at give det mest naturlige resultat.
 
Da Hairstroke bryn er et meget detaljeret stykke arbejde og helst skal hele så skarpt, fint og præcist som muligt for at simulere tynde hårstrå, er man meget afhængig af, at huden er velegnet til dette. Hudtyper som ikke er optimale til denne metode er fedtet/olieret hud eller en meget grov hudstruktur samt ekstrem sensitiv og tynd hud. 
 
Hairstrokes udføres med en manuel metode, kaldet Microblading, hvor farven deponeres med et manuelt værktøj istedet for en maskine. Med denne teknik kan man opnå ultra fine og tynde hårstrå, og arbejdet kan laves meget detaljeret.
 
Powderbrows og Ombre brows (skyggelægning af bryn).

Powderbrows dækker over rigtig mange forskellige former for skyggelægning af bryn. Mange tror fejlagtigt, at denne teknik giver et unaturligt resultat, hvilket bestemt ikke behøver at være tilfældet.

De mange forskellige shading-teknikker varierer meget, og man kan skabe alt lige fra et yderst diskret og let pudderagtigt look til et lidt mere farvemættet skyggebryn, hvis det er det, man ønsker.

Derudover kan man lave et utal af kombinationer, hvor man eksempelvis designer brynet til at være lettere pigmenteret ind mod starten af brynet og kraftigere ude i halen, som f.eks. er tilfældet ved Ombre brows, og man kan også lave et helt bryn med en let shading-teknik, som efter heling vil ligge som et diskret “slør” bag hårene (Soft shading). Mulighederne er således mange, og det kan skræddersyes til at matche den enkeltes behov.

OBS: Jeg gør opmærksom på, at Permanent Makeup ikke erstatter en kraftig makeup. Permanent Makeup, har udelukkende til hensigt at forme og diskret forbedre, dèt som fra naturens hånd kan synes mangelfuldt.

Betaling

Ved 1.behandling betaler du det højeste beløb, idet der bruges mest tid ved denne behandling.
Her opmåler jeg og tegner/designer formen. Derefter betaler du for din obligatoriske touch up 6 – 10 uger senere, og hvis du har brug for en 3. behandling, betaler du så også for den.

På denne måde er det mere overskueligt rent økonomisk, da du ikke er nødsaget til at betale for det hele på èn gang. I stedet kan du fordele det ud over de 3 – 4 måneder, det tager at få resultatet færdigt – afhængigt af om du har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger.

Vær opmærksom på, at der ALTID skal foretages minimum 1-2 behandlinger, før din behandling kan betragtes som værende færdig. Der skal gå minimum 6 – 10 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

* I nogle tilfælde og ved specifikke hudtyper (fedtet hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog som regel foretages 3 behandlinger i alt, før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

* I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.

1. Behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling) 3500 kr.

2. Behandling 6 – 8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1500 kr.

3. Behandling 8-12 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1500 kr.

4. Årlig opfyldning skal ske senest 12 måneder efter din første behandling 2000 kr.